ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας είναι μια νέα μόδα για πολλούς, όμως στην ουσία πρόκειται για μια παραδοσιακή εφαρμογή, που εμφανίστηκε πρώτη φορά πριν δεκαετίες στη χώρα μας. Βεβαίως από τότε έχει αλλάξει πολύ το υλικό και ιδιαίτερα από όταν άρχισε να παράγεται βιομηχανικά, με αποκορύφωμα την κορυφαία πατητη τσιμεντοκονια FGL Patiti. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό των εφαρμογών της είναι πως δίνει ένα απολύτως καλαίσθητο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κάτι που την καθιστά ιδανική επιλογή για όποιον θέλει ένα αποτέλεσμα που πραγματικά θα ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητα και την ομορφιά του.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

PATITISTYLE ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Δώστε στην κουζίνα σας μια ξεχωριστή εμφάνιση με το σύστημα Patiti Style!

Σαν εφαρμογή το ολοκληρωμένο σύστημα πατητης τσιμεντοκονιας Patiti Style τοποθετείται το ίδιο εύκολα σε δάπεδα αλλά και σε κατακόρυφους τοίχους, ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο καθενός. Βεβαίως όπως είναι εύκολα αντιληπτό ο συνδυασμός και των δύο θα έχει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, για αυτό και επιλέγεται σε πιο ιδιαίτερους χώρους, όπως είναι το μπανιο και η κουζίνα.

Ιδιαίτερα η κουζίνα όμως αποτελεί τον χώρο που κατεξοχήν θέλουμε να δώσουμε ένα προσεγμένο ύφος, ιδίως για κατοικίες όπου την τελική απόφαση παίρνει η νοικοκυρά! Από την άλλη συχνά επιλέγεται και για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, ζαχαροπλαστεία κ.α. και κυρίως όπου απαιτείται μοναδική εμφάνιση αλλά και υψηλές αντοχές.

πάγκος κουζίνας με πατητή

FGL PATITI
ΣΕ ΚΟΥΖΙΝΑ

Δώστε ένα νέο εντυπωσιακό στυλ στην κουζίνα σας εφαρμόζοντας το σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας PatitiStyle.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΗΤΗΣ
ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ

Σε αυτή την ενότητα λοιπόν θα ασχοληθούμε κατά βάση με την τοποθέτηση πατητής τσιμεντοκονίας σε κουζίνα. Όπως είπαμε και νωρίτερα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής αυτής είναι το καλλωπιστικό κομμάτι, που δίνει ένα μοναδικά εντυπωσιακό στυλ. Εκτός αυτού όμως η 100% ελληνική πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti χαρακτηρίζεται και από άλλα δυνατά σημεία, όπως για παράδειγμα ότι μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί πάνω από αρκετές επιφάνειες, όπως υφιστάμενα πλακάκια, σοβά, τσιμεντοσανίδα / γυψοσανίδα, μπετό και άλλα, με αποτέλεσμα να γλιτώνετε χρόνο, κόπο και κόστος για αποξηλώσεις.
Ακόμα η πατητή μας και γενικότερα το ολοκληρωμένο μας σύστημα Patiti Style σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους χρωματισμούς που σας προσφέρουμε μέσα από το χρωματολόγιο μας, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς με βάση το γούστο σας. Ομοίως έχετε και την ευχέρεια να εφαρμόσετε και κάποια τεχνοτρόπια τοίχου, ιδιαίτερα όσοι θέλετε να δώσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και ενδιαφέρεστε αρκετά για το κομμάτι της διακόσμησης.

μικρή κουζίνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου έχει επενδυθεί με πατητή τσιμεντοκονία σε όλες τις επιφάνειες

Όσον αφορά το κόστος για το σύστημα Patiti Style στην κουζίνα, είναι ίδιο με τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Όσοι λοιπόν έχετε αποφασίσει ή έστω σκέφτεστε να εφαρμόσετε μια λύση που θα σας κάνει πραγματικά να ξεχωρίζετε, η επιλογή της πατητής τσιμεντοκονίας FGL Patiti και ιδιαίτερα στην κουζίνα είναι με διαφορά η καταλληλότερη λύση για μια εντυπωσιακή διακόσμηση συνδυαζόμενη με λειτουργικά αποτελέσματα. Αν έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.