ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ

Όποιος έχει ψάξει έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο να χτίσει ή ακόμα συχνότερα να ανακαινίσει το μπάνιο του, σίγουρα γνωρίζει καλά την πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο. Πρόκειται για μια εφαρμογή που βασίζεται σε ένα παραδοσιακό και 100% ελληνικό υλικό, που χρησιμοποιήθηκε ευρέος στη χώρα μας και ιδιαίτερα στα νησιά των Κυκλάδων. Το υλικό αυτό γνώρισε σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti, η οποία μπορεί να προσφέρει ένα ιδιαίτερα όμορφο και εξεζητημένο αποτέλεσμα, ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται για μια εντυπωσιακή διακόσμηση μπάνιου, που θα συνδυάζει άψογα το κλασσικό με το μοντέρνο.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

FGL ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΕ ΜΠΑΝΙΟ

Κορυφαία επιλογή για τη διακόσμηση ή την ανακαίνιση κάθε επαγγελματικού χώρου!

Είναι δεδομένο λοιπόν πως όποιος θέλει μια εντελώς ιδιαίτερη και καλαίσθητη όψη για το μπάνιου του, μια από τις καλύτερες  επιλογές είναι η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας. Μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα να επενδύσετε τον τοίχο με πατητη ή να τη στρώσετε στο δάπεδο του μπάνιου, συνδυάζοντας τη με άλλα υλικά όπως ξύλο ή μάρμαρο και βεβαίως μερικά καλόγουστα αξεσουάρ.

Όσοι όμως θέλουν ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάζει τα βλέμματα και θα δημιουργεί ένα ευχάριστο συναίσθημα σε κάθε επίσκεψη του χώρου, προτιμούν την πλήρη επένδυση του χώρου με  πατητή τσιμεντοκονία Patiti Style.

Spa ξενοδοχείου έχει ανακαινιστεί και διακοσμηθεί με FGL Patiti σε τοίχο δάπεδο νιπτήρα πάγκο και στο spa

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ
ΧΩΡΟΙ

Για ξενοδοχεία, εστιατόρια, γυμναστήρια, καταστήματα, spa, πολυχώρους κ.α., η επιλογή της πατητής τσιμεντοκονίας αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή.

ΠΑΤΗΤΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Κορυφαία επιλογή για τη διακόσμηση ή την ανακαίνιση κάθε επαγγελματικού χώρου!

Τα αποτελέσματα της FGL Patiti και του συστήματος PatitiStyle σε επαγγελματικού χώρους σίγουρα θα εντυπωσιάσουν εσάς και κυρίως τους πελάτες σας, ενώ θα έχετε και την αξιοπιστία της εταιρείας ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των οικοδομικών και μονωτικών υλικών πάνω από μισό αιώνα. Από την άλλη όμως και αρκετοί ιδιώτες άρχισαν τα τελευταία χρόνια να επιλέγουν την εφαρμογή της πατητής σε κατοικίες, καθώς αναγνωρίζουν πως αποτελεί μια πραγματικά καλαίσθητη επιλογή ανώτερη από κάθε άλλη και μάλιστα σε προσιτό κόστος.

Ένας ακόμα χώρος που συχνά επιλέγεται για να επενδυθεί με το σύστημα Patiti Style είναι η κουζίνα, επενδύοντας εκτός των άλλων ακόμα και τον πάγκο της κουζίνας. Σε αυτή την ενότητα όμως θα αναφερθούμε στο μπάνιο, τον χώρο που κατεξοχήν επιλέγεται για να δώσουμε ένα διαφορετικό στυλ. Σε αυτό βοηθά πολύ και το γεγονός ότι η πατητη τσιμεντοκονια FGL Patiti διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς που μπορείτε να δείτε στο χρωματολόγιο μας, ενώ για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν και κάποιες τεχνοτροπίες, με τις οποίες μπορείτε να διακοσμήσετε ακόμα πιο περίτεχνα το μπάνιο σας.

Ακόμα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα όμως που όντως θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό, είναι η επένδυση των επίπλων ή/και των ειδών υγιεινής όπως την μπανιέρα ή τον νιπτήρα με το κονίαμα αυτό. Άλλωστε το γεγονός ότι η πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από μάρμαρο, πορσελάνη και γενικότερα σχεδόν κάθε επιφάνεια, της προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτή ακριβώς η προσαρμοστικότητα της επιτρέπει να εφαρμόζεται εύκολα ακόμα και πάνω σε υφιστάμενους τοίχους ή δάπεδα, χωρίς να χρειάζεται η αποξήλωση του υποστρώματος.Ενδεικτικά μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να τοποθετηθεί πάνω από σοβά, τσιμεντοσανίδα / γυψοσανίδα, πλακάκια, μωσαϊκό και φυσικά πάνω από μπετό.

ΟΦΕΛΗ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Η πατητή τσιμεντοκονίας σε μπάνιο δεν περιορίζονται μόνο στο διακοσμητικό κομμάτι. Πρωτίστως θα ξεφορτωθείτε μια για πάντα τους ενοχλητικούς αρμούς στα πλακάκια, που λερώνονται εύκολα, αποχρωματίζονται και αποτελούν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Επίσης μετά την εφαρμογή της πατητής στο μπάνιο σας, θα προσδώσετε αρκετά μεγάλη αντοχή στον χώρο και ιδίως στο δάπεδο, στο οποίο συνηθίζουμε να εφαρμόζουμε ισχυρά καθαριστικά που με τα χρόνια φθείρουν το πάτωμα.

Άλλο ένα όφελος που θα έχετε είναι ότι θα γλυτώσετε από προβλήματα υγρασίας που παρουσιάζονται αρκετά συχνά και συνήθως οδηγούν σε φουσκωμένα πλακάκια, μούχλα στους τοίχους και υγρασία στο ταβάνι. Άλλωστε το σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας Patiti Style φημίζεται για την αντοχή της απέναντι σε υγρασίες, αφού ειδικά μετά την επάλειψη της με βερνίκι είναι πλήρως αδιάβροχη και αρκετοί τη συστήνουν ακόμα και για πισίνες!

Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη είναι πως μετά την εφαρμογή της, τα μερεμέτια είναι δύσκολα και κάθε τοπική επιδιόρθωση θα φαίνεται σαν μπάλωμα. Ακριβώς για αυτό το λόγο πρέπει εξαρχής η εφαρμογή να είναι τέλεια και αψεγάδιαστη.

Μάλιστα για νέες κατασκευές πριν την έναρξη της εφαρμογής πρέπει να έχετε φροντίσει να βγάλετε τις παροχές ρεύματος και νερού και να έχετε προβλέψει για διακόπτες και άλλες καλωδιώσεις. Από την άλλη όμως επειδή η πατητή τσιμεντοκονία FGL Patiti μπαίνει σε πολύ λεπτή στρώση (3-5 χιλιοστά) πρέπει πριν την εφαρμογή της να έχουμε εξασφαλίσει ότι υπάρχουν οι απαραίτητες ρύσεις (κλίση) στο μπάνιο. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε ότι τα νερά θα κατευθύνονται προς το σιφόνι ή γενικά την κατεύθυνση που θέλουμε, μιας και η στρώση της πατητής απλά θα επικαλύψει την υφιστάμενη στρώση αλλά δεν θα τη μορφοποιήσει.

Αν αυτό δεν συμβαίνει κατά την κατασκευή μιας επιφάνειας.Πριν την επίστρωση της πατητης πιθανόν θα πρέπει πρώτα να στρωθεί τσιμεντοκονία εξομάλυνσης. Κάτι τέτοιο όμως πολύ σπάνια είναι αναγκαίο, αφού σχεδόν όλα τα υφιστάμενα μπάνια έχουν τις απαραίτητες ρύσεις κατά την κατασκευή τους.Βεβαίως εκτός αυτού υπάρχουν και άλλες μικρές λεπτομέρειες που χρήζουν προσοχής, όμως οι μάστορες είναι συνήθως υπεύθυνοι για αυτές, όπως για παράδειγμα ότι χρειάζεται ειδικό σιφόνι δαπέδου.

Όσον αφορά το θέμα του κόστους, οι τιμές για πατητή τσιμεντοκονία σε μπανιο κυμαίνονται ανάλογα με τις εργασίες που θα γίνουν. Όσον αφορά τα υλικά τα πράγματα είναι απλά και το κόστος είναι περίπου όπως και στις άλλες εφαρμογές.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΙΜΗ

Αν πάντως θέλετε και εσείς να κάνετε κάτι που πραγματικά θα έχει ως αποτέλεσμα εσείς αλλά και το σπίτι σας να ξεχωρίζει από τον περισσότερο κόσμο, είναι σίγουρο πως η καλύτερη επιλογή σας είναι η  πατητή τσιμεντοκονία Patiti Style. Για ότι απορίες έχετε κάθε είδους, είτε σχετικά με τεχνικές λεπτομέρειες, με κοστολόγια ή οτιδήποτε άλλο, θα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 574 74 74 και θα χαρούμε να σας ακούσουμε!